Podľa tohto si muži vyberajú milenky: Budete prekvapená, nejde vôbec o žiadne cudzie, sexi ženy!

Ženy, ktoré sa stanú milenkami zadaných mužov, majú zopár znakov spoločných. Viete, aké sú to a podľa čoho si muži tieto ženy vyberajú?
  • Zdroj: iStock

Ženy, ktoré sa stanú milenkami zadaných mužov, majú zopár znakov spoločných. Viete, aké sú to a podľa čoho si muži tieto ženy vyberajú?

Prečo by sa aj namáhali?!

Preč sú časy, kedy museli vytasiť meče a bojovať… dobre, nechali sme sa trochu uniesť, bolo to dávno a svet sa predsa trochu zmenil. Čo si však budeme nahovárať, muži zleniveli a väčšina z nich si na zábavu vyberá prístupné ženy, ktoré sa im samé ponúkajú.

Pokiaľ totiž ide o milenku, tak sa nechcú príliš snažiť a väčšinou skončia s takou, ktorá sa snaží o nich. Milenkami sú často aktívne ženy, ktoré sú na love a muži, ktorí rozmýšľajú nad neverou sa ich úsiliu väčšinou nebránia.

Čo vás možno na záver úplne šokuje, je to, že nie vždy podvádzajú muži preto, že sú vo vzťahu nešťastní, práve naopak. Podľa viacerých štúdií sa zistilo, že veľakrát podvádzajú šťastne zadaní muži len preto, že sa im ženy ponúkajú, a preto, že môžu.

A na druhej strane sú tu aj takí, ktorí veria, že vďaka nevere zachránia svoje manželstvo, či vzťah. My ženy sa týmto nezmyslom, samozrejme, nestačíme čudovať.

Čo robiť, aby ste boli jeho JEDINOU erotickou bohyňou? Zobraziť článok

Späť

Zdroj: yahoo.com, yourtango.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});