Po neverách mi povedal, že ŽENSKÉMU ŠARMU nedokáže odolať! K smutnému príbehu Evy sa vyjadril aj psychológ, jeho názor vás nepoteší

Kým niekomu stačí jeden človek na dlhé obdobie, iný si nevie predstaviť vzťah s jedným partnerom, či partnerkou. Čo je naozaj za tým?

Kým niekomu stačí jeden človek na dlhé obdobie, iný si nevie predstaviť vzťah s jedným partnerom, či partnerkou. Čo je naozaj za tým?

Fotogaléria

Ak ste sa náhodou ocitli v podobnom vzťahu, ako Eva, poprípade chcete prísť na to, prečo niektorí ľudia nedokážu zostať vo vzťahu a byť verní len jednému človeku, prečítajte si názor odborníka, Aleša Bednaříka.

Uznávaný psychológ Bednařík: Poviem vám, prečo zostávajú ženy v nešťastnom vzťahu, aj ako z toho kola von! Zobraziť článok

“Polyamoria môže mať niekoľko dôvodov. Buď ide o udržiavanie sa v konštantnej vášni, strach z ozajstnej intimity a dlhodobého záväzku, alebo snaha uspokojiť oveľa viac fyzických a emocionálnych potrieb, ktoré iba jeden partner uspokojiť nedokáže. 

Posledný bod môže byť len zosilnený konzum toho, čo rôznorodé milostné vzťahy poskytujú. Niekedy to však môže byť výhovorka pre obyčajnú promiskuitu, či ospravedlnenie nevery.

Ako hovorí filozof Alain De Botton: ´Môžeme si vybrať utrpenie, ktoré sa objavuje v dlhodobom vzťahu s jednou osobou, alebo utrpenie, ktoré prináša chaos a nestabilita pri viacerých partneroch´."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});