Miloval som ženu, ktorá o mňa nemala roky záujem. Zmenilo sa to až vtedy, keď ju život prefackal, šokuje otvorenou spoveďou Milan

Veľa mužov to po niekoľkých neúspešných pokusoch o konkrétnu ženu nakoniec vzdá, avšak Milan je príkladom muža, ktorý to nevzdal dlhých ...

Veľa mužov to po niekoľkých neúspešných pokusoch o konkrétnu ženu nakoniec vzdá, avšak Milan je príkladom muža, ktorý to nevzdal dlhých 5 rokov. To, čo sa stalo potom, prekvapilo aj jeho samotného.

Fotogaléria

Do Natálie som sa zamiloval hneď, ako nastúpila ku nám do práce. Predstavovala všetko, čo som v žene hľadal. Krásna, milá, charizmatická a hlavne svojská. No Natália si ma hneď po pár dňoch a pár pracovných obedoch zaškatuľkovala, ako kamaráta. Neviem prečo, ale na všetky ženy v okolí som vždy pôsobil, ako dobrý kamarát a zverovali sa mi s každým problémom, ktorý mali.

Ako vyzerá žena, z ktorej muži šalejú? Rozhodujú 4 veci na vašom tele, dotiahnite ich do dokonalosti! Zobraziť článok

Ona sama sa mi asi po polroku priznala, že je zamilovaná do nášho kolegu Ondreja. Zlomilo ma to, keďže vo mne nevidela potenciálneho partnera (hoci tušila, že ju chcem) a okrem iného som vedel, že náš kolega strieda ženy a nemá problém randiť s viacerými naraz. Snažil som sa jej vysvetliť, že si zaslúži lepšie, no ona bola presvedčená o tom, že on je to pravé.

Nakoniec sa dali dokopy a fungovalo im to viac, ako rok. Lenže Natália sa zmenila. Už to nebola tá šťastná a krásna žena, ale frustrovaná a depresívna osoba. Neustále sa na Ondreja sťažovala, ale opustiť ho nechcela. V práci sa ukazovala stále menej, až prišiel deň, kedy podala výpoveď, keďže to vraj psychicky nezvládala.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});