Miloval som ženu, ktorá o mňa nemala roky záujem. Zmenilo sa to až vtedy, keď ju život prefackal, šokuje otvorenou spoveďou Milan

Veľa mužov to po niekoľkých neúspešných pokusoch o konkrétnu ženu nakoniec vzdá, avšak Milan je príkladom muža, ktorý to nevzdal dlhých ...

Veľa mužov to po niekoľkých neúspešných pokusoch o konkrétnu ženu nakoniec vzdá, avšak Milan je príkladom muža, ktorý to nevzdal dlhých 5 rokov. To, čo sa stalo potom, prekvapilo aj jeho samotného.

Fotogaléria

Nevideli sme sa tri roky

Z mesta sa po pár mesiacoch od výpovede odsťahovala a na sociálnych sieťach nepridávala takmer nič. Ondrej z práce asi rok po nej odišiel tiež, a tak som o nich nevedel nič. Stále som však na ňu myslel a nedokázal som ju dostať z hlavy. Prešli 3 roky od toho, ako som Natáliu videl naposledy, až ma jedno poobedie na ulici zastavila neznáma žena s malým dievčatkom.

Táňa dala svojmu mužovi slobodu na JEDNU noc: Výsledok ju položil! Zobraziť článok

Natáliu som v nej takmer vôbec nespoznal. Keď mi povedala, že je to ona takmer som stratil reč. Vyzerala strhane, mala zopár kíl navyše a za ruku držala svoje dieťa.

Pozval som ju na kávu a tam mi prezradila, že ju Ondrej po tom, ako zistila, že je tehotná, opustil. Preto sa presťahovala na východ k mame a tam sa o dcérku starala. Dnes mala malá viac, ako 2 roky a ja som bol v šoku. Povedala, že je v meste iba krátko a večer sa vracia s malou na východ.

Príbeh Martiny, ktorá podstúpila plastiku vagíny, kvôli mužovi, ktorého tajne milovala: Jeho reakcia? Otras, hovorí so slzami v očiach Zobraziť článok

Veľké priznanie

Priznal som sa jej, že ju celých 5 rokov milujem a ak nemá kam ísť tak budem rád, ak mi dá šancu. Navonok sa síce zmenila, ale vo vnútri to bola stále tá žena, do ktorej som sa kedysi zamiloval. Natália bola v šoku, že ju po tom všetkom ešte stále chcem, ale zostala. Dnes mám nevlastnú dcéru a po boku ženu, ktorú som dlhé roky chcel.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});