Dostali ste sa do bludného stereotypu? POZOR, aby vašu lásku celkom nezničil: Toto je 5 tipov, ako vniesť do vzťahu ISKRU

Každodenná rutina zabíja! Kruté, no je to tak. Aby vzťah ani po rokoch nebol nudný, poprípade to nesmerovalo až k samotnému rozchodu, ...

Každodenná rutina zabíja! Kruté, no je to tak. Aby vzťah ani po rokoch nebol nudný, poprípade to nesmerovalo až k samotnému rozchodu, skúste naše tipy.

Fotogaléria

3. Preč s technikou

Predstavte si situáciu – je večer, deti spia a vy si k partnerovi sadnete na chvíľu, aby ste sa s ním porozprávali po dlhom dni. Namiesto toho, aby sa vám plne venoval, jedným okom čumí do mobilu a poriadne ani nevníma, čo mu hovoríte. Frustrujúce! A tu platí len jedno pravidlo! Všetko vypnúť a venovať sa jeden druhému! Bodka.

Aká ste partnerka, milenka a manželka? To, či ste pre vášho muža SPLNENÝ SEN, prezradí vaše znamenie! Zobraziť článok

4. Skryté odkazy

„Kým manžel ráno spal, napísala som mu romantický odkaz na papierik a vložila som mu to do peňaženky alebo vrecka,“ prezradila Maja. „Robíme to dodnes, vždy nám to zlepší náladu a tešíme sa na spoločné večere.“ Vyskúšajte!  

5. Spoločná sprcha alebo kúpeľ

Keď už deti zaspia, samozrejme, aby vás nerušili. V tomto prípade však naozaj nejde o sex, no ak k nemu dôjde, tiež dobre. Ide skôr o spoločný relax a intímny moment. Jemná masáž vo vani, sviečky, pohár dobrého vína – už sa tam vidíte?!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});