Odborníci zisťovali, aké svadobné ŠATY mužom rozbúšia srdce: V takomto modeli by chceli PRED OLTÁROM vidieť svoje budúce manželky!

Hľadanie dokonalých svadobných šiat môže byť niekedy tou najkrajšou, ale aj najvyčerpávajúcejšou úlohou pri plánovaní svadby. No, hľadanie ...
  • Zdroj: Getty/Neustockimages

Hľadanie dokonalých svadobných šiat môže byť niekedy tou najkrajšou, ale aj najvyčerpávajúcejšou úlohou pri plánovaní svadby. No, hľadanie bude teraz jednoduchšie! Austrálska značka totiž zistila, aký model by vybrala vaša polovička!

Morská panna, A-line alebo filtre a čipky… väčšina žien presne vie, v akých svadobných šatách sa chce vydávať. Keď však príde na lámanie chleba, nastane stres. Tradícia, podľa ktorej ženích pred svadbou nesmie vidieť svadobné šaty, to ženám vôbec neuľahčuje. Austrálsky label Grace Loves Lace naopak áno!

Objavte nové svadobné trendy, ktorým dominujú kvety!
Plánujete svadbu? 8 NAJKRAJŠÍCH a zároveň najideálnejších kvetov pre nevestu, TAKTO to má vyzerať! Zobraziť článok

Rok sa majitelia pýtali nespočetného množstva ženáčov po celom svete, čo sa im najviac páčilo na svadobných šatách ich manželky. Na základe ich odpovedí odborníci vytvorili svadobné šaty, ktoré by mali stopercentne zodpovedať ideálom mužov.

Ideálny model šiat podľa mužov uvidíte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});