Willisova dcéra opísala prejavy otcovej NEVYLIEČITEĽNEJ choroby: Skoré príznaky sme ignorovali, TAKTO to celé začalo!

O nevyliečiteľnej chorobe Brucea Willisa sa svet dozvedel približne pred rokom. Jeho dcéra Tallulah teraz opísala, čo hercovej vážnej ...

O nevyliečiteľnej chorobe Brucea Willisa sa svet dozvedel približne pred rokom. Jeho dcéra Tallulah teraz opísala, čo hercovej vážnej diagnóze predchádzalo.

Fotogaléria

Vydržať čo najdlhšie

Dnes má 29 rokov a priznáva, že za otcovým správaním spôsobeným chorobou videla jasný nezáujem o jej osobu, nie zhoršujúce sa zdravie. "Pravdou je, že som bola príliš slabá a chorá na to, aby som riešila jeho stav," vysvetlila. 

Ktoré celebrity čoskoro čakajú mamičkovské povinnosti? Už teraz dcéra Brucea Willisa, aj ďalšie žiaria ŠŤASTÍM Zobraziť článok

Dnes sa snaží venovať mu čo najviac pozornosti, lásky a času. "Dokážem mu odovzdať pozitívnu energiu bez ohľadu na to, čím som si prešla. Stále si vieme spoločne užiť, môžem ho držať za ruku a je to úžasné!"

Tallulah v článku opisuje aj Bruceovo celkom bežné správanie. "Všetko si fotí, ukladá si hlasové správy. Jednoducho, v snahe vydržať prítomný čo najdlhšie, uchováva o sebe každý malý detail."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});