Willisova dcéra opísala prejavy otcovej NEVYLIEČITEĽNEJ choroby: Skoré príznaky sme ignorovali, TAKTO to celé začalo!

O nevyliečiteľnej chorobe Brucea Willisa sa svet dozvedel približne pred rokom. Jeho dcéra Tallulah teraz opísala, čo hercovej vážnej ...

O nevyliečiteľnej chorobe Brucea Willisa sa svet dozvedel približne pred rokom. Jeho dcéra Tallulah teraz opísala, čo hercovej vážnej diagnóze predchádzalo.

Fotogaléria

Strata záujmu? 

No čas plynul a Willis na veci a podnety vhodne nereagoval čoraz častejšie. Tallulah jeho nelogické správanie vnímala veľmi citlivo a na základe rán z minulosti začala pochybovať, či je medzi nimi všetko v poriadku.

"Moja nevlastná matka Emma mala dve deti a ja som si myslela, že o mňa otec stratil záujem. Hoci som možno nebola ďaleko od pravdy, moja tínedžerská myseľ ma mučila niekoľkými chybnými závermi, ako napríklad: Nie som dosť pekná pre svoju matku, alebo: Nie som dosť zaujímavá pre svojho otca." 

V detstve dlhodobo bojovala s vlastnými démonmi, diagnostikovali jej ADHD, nenávidela svoje telo a stala sa z nej anorektička (na jar 2022 vážila len 38 kíl). Depresie, ktoré ju mučili, boli už len špička ľadovca.

Situácii nepomohli ani drzé komentáre na sociálnych sieťach typu: "Demi Moore musí byť sklamaná, že nemá tak krásnu dcéru ako je ona", alebo "veď vyzerá ako Bruce Willis, len v škaredšom vydaní." 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});