Arnold Schwarzenegger hrdo podporuje svojho NEVLASTNÉHO syna: Joseph je jeho vernou KÓPIOU, aj so svalmi chce preraziť v šoubiznise

Rakúsky silák je hrdým otcom piatich detí. Nič zvláštne. Lenže štyri má s jednou ženou a to posledné s druhou. Taktiež nič zvláštne ... ...

Rakúsky silák je hrdým otcom piatich detí. Nič zvláštne. Lenže štyri má s jednou ženou a to posledné s druhou. Taktiež nič zvláštne ... pokiaľ sa to posledné nenarodilo počas prvého manželstva.

Fotogaléria

Na Arnoldovu smolu sa chlapec časom až priveľmi začal podobať na svojho slávneho biologického otca, čo právoplatnej manželke bolo podozrivé.

Keď Arnold vyšiel s pravdu von, čakali ho rozvodové papiere na stole. Odkedy sa herec zmieril s rozvodom, svojho nemanželského syna hrdo vo všetkom podporuje.

Joseph sa pokúša preraziť v šoubiznise a realitách. Je hercom, modelom, kulturistom a realitným agentom. Rozhodol sa nepoužívať otcovo priezvisko, nechal si matkine.

Vyšportovaný chlapec v roku 2019 promoval na univerzite Pepperdine v Kalifornii. Okrem troch filmov má za sebou aj tanečnú šou amerického vydania Dancing with the Stars. Mladý Joseph sa na jar 2022 objavil na obálke magazínu Men's Health, kde zdôraznil svoj fitness tréning a rodinné puto s Arnoldom.

Anthony Delon
Syn Alaina Delona bez trička: Uff, ten teda má čo ukázať, nebudete veriť, že má takmer šesťdesiat! Zobraziť článok

Viac fotiek otca so synom uvidíte v galérii.

Jeho slávny otec Arnold Schwarzenegger s posilňovaním začal ako 14-ročný. Vyplatilo sa. Celkovo získal sedemkrát titul Mr. Olympia, a šesťkrát titul Mr. Hollywood, vďaka čomu sa stal osobnosťou vo svete kulturistiky. Je po ňom pomenovaná súťaž IFBB Arnold Sports Festival, ktorý patrí medzi prestížne profi kulturistické podujatia. Filmový priemysel si ho dlho nevedel zaradiť do úloh kvôli vypracovanej postave.

Tak si Arnold akčných hrdinov vymyslel sám. Dodnes ho poznáte v úlohách divokého Barbara Conana, sérii robotického Terminátora. Úspešné boli snímky Komando, Červená Sonja, Total Recall, Pravdivé lži či hosťovanie v The Expendables. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});