Počúvate svoj vnútorný hlas? Mali by ste! Toto sú 3 znaky, že máte nadpriemerne vyvinutú intuíciu

Máte zlý pocit z určitých vecí bez toho, aby ste vedeli presne povedať, odkiaľ pochádza? Potom máte pravdepodobne veľmi dobrú intuíciu.

Máte zlý pocit z určitých vecí bez toho, aby ste vedeli presne povedať, odkiaľ pochádza? Potom máte pravdepodobne veľmi dobrú intuíciu.

Fotogaléria

3. Silný vnútorný hlas

Stáva sa vám, že sa vám zrazu v hlave vynoria zdanlivo náhodné myšlienky a odpovede, ktoré vlastne ani nemôžete vedieť? To nemá nič spoločné s mumbo-jumbo, ale jednoducho s tým, že vaša intuícia je veľmi silná a dáva o sebe vedieť aj takýmito vnuknutiami.

Tieto znamenia zostávajú duševne MLADÉ po celý život: Patríte k nim aj vy? Zobraziť článok

Vráťme sa na začiatok k spomínanej ponuke práce. Nemáte žiadne racionálne vysvetlenie, prečo ju nechcete prijať, ale váš vnútorný hlas vám jednoducho hovorí NIE. Postupom času je čoraz jasnejšie, že ste sa rozhodli správne. Možno na vás čakala lepšia ponuka alebo ten "skvelý" tímový duch a pracovné podmienky v skutočnosti neboli až také ružové, ako sa zdali.

Takto posilníte svoju intuíciu:

1. Meditujte

Najmä v klasickej meditácii všímavosti sa cvičíte ako neutrálny pozorovateľ a iba vnímate, čo sa deje. Naučíte sa nechať svoje myšlienky prichádzať a odchádzať bez toho, aby ste ich posudzovali. Ak sa vám to podarí, nechávate intuícii priestor dostať sa bližšie k vám. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať Zobraziť článok...
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky Zobraziť článok...
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom!
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom! Zobraziť článok...
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN!
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN! Zobraziť článok...
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko?
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko? Zobraziť článok...
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich!
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich! Zobraziť článok...
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží Zobraziť článok...
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah!
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah! Zobraziť článok...
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí Zobraziť článok...
Ďalšie články
});