Počúvate svoj vnútorný hlas? Mali by ste! Toto sú 3 znaky, že máte nadpriemerne vyvinutú intuíciu

Máte zlý pocit z určitých vecí bez toho, aby ste vedeli presne povedať, odkiaľ pochádza? Potom máte pravdepodobne veľmi dobrú intuíciu.

Máte zlý pocit z určitých vecí bez toho, aby ste vedeli presne povedať, odkiaľ pochádza? Potom máte pravdepodobne veľmi dobrú intuíciu.

Fotogaléria

Pracovná ponuka znie takmer dokonale. Oblasť zodpovednosti je vzrušujúca, tím pôsobí sympaticky, plat je správny. Ale niečo jednoducho nie je v poriadku. Neviete presne povedať prečo, ale jednoducho cítite, že táto práca (teraz) nie je pre vás to pravé. Gratulujeme, zdá sa, že ste veľmi intuitívny človek!

Znaky, že máte dobrú intuíciu:

1. Živé sny

Sny o nás hovoria veľa, najmä na podvedomej úrovni. Mozog počas spánku spracováva veci, ktoré sa snažíte potlačiť v stave bdelosti, alebo ktoré z iných dôvodov nevidíte (alebo nevnímate). Vaša intuícia tvorí akýsi most medzi vedomím a nevedomím.

Keď ľudia hovoria, že sa im nikdy nič nesníva, nie je to pravda, iba si nepamätajú. Ak patríte k tým, ktorí majú obzvlášť živé, priam reálne sny, dokonca si živo vybavujete, ako ste sa v nich cítili, pravdepodobne máte veľmi silnú intuíciu.

Máte problémy s nespavosťou? Čaje aj tabletky bokom, poznáme fantastickú metódu, ktorú musíte vyskúšať! Zobraziť článok

2. Dobrý zmysel pre emócie

Ak ste v dobrom kontakte so svojimi emóciami a viete ich správne klasifikovať, pravdepodobne dokážete mnohé vycítiť. Dobrá intuícia a empatia idú často ruka v ruke a táto citlivosť sa prenáša aj do jednania s inými ľuďmi. 

Cítite rýchlo dobrý pocit z nálady osoby alebo skupiny, a to aj bez toho, aby vám niekto čokoľvek povedal? Potom intuitívne cítite, aké vibrácie sa momentálne v miestnosti nachádzajú, čo nie je na škodu! Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});