Viete, aké sú tri NAJMÚDREJŠIE ZNAMENIA zverokruhu? Možno patríte k nim aj vy

So životom sa dokážu skutočne popasovať. Pre nich neexistuje prekážka, ktorú by nedokázali vďaka svojej inteligencii zvládnuť. Môžu byť ...
  • Zdroj: Getty/agsandrew

So životom sa dokážu skutočne popasovať. Pre nich neexistuje prekážka, ktorú by nedokázali vďaka svojej inteligencii zvládnuť. Môžu byť naozaj právom na to hrdí.

Kozorožec

Vždy sa usiluje dosiahnuť ciele pomocou disciplíny, plánovania a ambícií. Takmer nič mu nemôže zabrániť v ich dosiahnutí. Vždy berie do úvahy riziká a svoje úlohy plní až vtedy, keď sú riziká minimalizované. Úspech má preto zaručený. Je dostatočne priebojný, rýchly a efektívny, takže sa nemôže potknúť na pridelených úlohách.

Kozorožec je rodený šéf a vodca. Veľa ľudí si mýli jeho racionálne myslenie s pesimizmom a negativitou. V skutočnosti nie je veľa ľudí, ktorí sú pozitívnejší ako on. Je to prirodzený stratég, a v starobe sa z neho stane múdry človek.

undefined
Chýba vám nové vzrušene v posteli? TIETO ZNAMENIA sú otvorené horúcej trojke Zobraziť článok

V tomto znamení sa napríklad narodili herečky Diane Keaton, Sienna Miller, Kate Bosworth, Faye Dunaway, Nina Dobrev či humoristka Elena Vacvalová.

Od mikrofónu dámy ako Annie Lennox, Vanessa Paradis, Janis Joplin, Dolly Parton, Jana Kirschner alebo Ellie Goulding. Znamenie hrdo uzatvára Kate Middleton.

Pre TIETO tri znamenia bude zima obzvlášť vzrušujúca: LÁSKA na nich číha na každom kroku! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});