Viete, aké sú tri NAJMÚDREJŠIE ZNAMENIA zverokruhu? Možno patríte k nim aj vy

So životom sa dokážu skutočne popasovať. Pre nich neexistuje prekážka, ktorú by nedokázali vďaka svojej inteligencii zvládnuť. Môžu byť ...
  • Zdroj: Getty/agsandrew

So životom sa dokážu skutočne popasovať. Pre nich neexistuje prekážka, ktorú by nedokázali vďaka svojej inteligencii zvládnuť. Môžu byť naozaj právom na to hrdí.

Panna

Aj keď pôsobí utiahnuto a pokojne, hlboko v jej vnútri zúri túžba po poznaní a obetavosti. Skvele sa prispôsobuje novým situáciám a ľuďom, takže presne vie, ako jednotlivé systémy fungujú.

Pozná veci do hĺbky, kritizuje, analyzuje a potom odstraňuje zistené chyby a prichádza s najlepším možným riešením. Panna je intelektuál s veľmi vysokým IQ. Je presná a takmer neomylná.

Ide im o jedno: Tieto znamenia zverokruhu uprednostňujú atraktívny zovňajšok pred dobrým srdcom! Zobraziť článok

V znamení Panny sa narodili napríklad herečky Salma Hayek, Cameron Diaz, Blake Lively, Sophia Loren, Zendaya, Melissa McCarthy, Jada Pinkett Smith, Magda Vášáryová a Soňa Norisová.

Zo speváčok to máme Beyoncé, Pink, Jennifer Hudson, Bebe Rexha, Shania Twain, Gloria Estefan. Z ďalších známych žien sú to Pippa Middleton či modelky Claudia Schiffer a Adriana Sklenářiková. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Ich farba hovorí za vás: Štúdia odhalila, akými vlastnosťami disponujete, ak máte hnedé, modré zelené či sivé oči Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});