Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ani tie najkrajšie ženy ma nepriťahovali, no nie som ani gay. NEPOTREBUJEM sex s druhým človekom, uspokojím sa sám! Priznania asexuálov vás prekvapia

Neviete si predstaviť život bez sexu? Mnohí ľudia áno! Prečítajte si ich úprimné slová, nič nezatajili.
  • Zdroj: Getty/VioletaStoimenova

Neviete si predstaviť život bez sexu? Mnohí ľudia áno! Prečítajte si ich úprimné slová, nič nezatajili.

Medzi asexuálov sa radia ľudia, ktorí nepociťujú žiadnu sexuálnu príťažlivosť, ale aj takí, ktorí sex potrebujú, ale len vo veľmi obmedzenej miere. Asexualita však vyjadruje aj sexuálnou orientáciou.

Podľa stránky asexuality.org sa 1% svetovej populácie definuje práve touto sexuálnou orientáciou. Napriek tomu, že väčšina z nich nemá sexuálne potreby, aj oni môžu zahorieť príťažlivosťou. Nasledujúci riadky ozrejmia, aké to je byť asexuálom.

undefined
Sexuálna praktika pre pokročilých: Schválne, už ste vyskúšali rimming? Zobraziť článok

V minulosti som mala niekoľko vzťahov, ale len na romantickej úrovni. Vždy, keď začal odo mňa muž očakávať sex, musela som to ukončiť. Nikdy som necítila potrebu byť s niekým na sexuálnej úrovni, hoci som randila s naozaj skvelými ľuďmi. Pred dvoma rokmi som sa rozhodla zostať single a priznám sa, že mi je dobre. (Mary, 30)

Kým moji kamaráti striedali ženy, ja som bol vždy len ženskou bútľavou vŕbou. Časom som zistil, že mi to vyhovuje, stretávať sa s niekým a nemať s ním nič viac. Priznám sa, že som nikdy nemal sex so ženou, ani mužom a ani nechcem. Mne naozaj stačí mať okolo seba ľudí, s ktorými môžem tráviť čas a zaspávať doma sám. Práca je pre mňa viac ako vzťahy. (Dávid, 37)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});