Horoskop na tento týždeň: Lev musí rozumnejšie prejavovať svoje emócie, jedno znamenie bude mať zatvorené dvere v láske

 V čase voľna si uctite sviatok dušičiek a stretnite sa s rodinou. Môžete aj doma zapáliť sviečku a myslieť na svojich blízkych. A čo ...
  • Zdroj: Getty/fizkes

V čase voľna si uctite sviatok dušičiek a stretnite sa s rodinou. Môžete aj doma zapáliť sviečku a myslieť na svojich blízkych. A čo vás tento týždeň ešte čaká? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Býk

Vzťahy: S niekým prídete do konfliktu kvôli nejakej bezvýznamnej hlúposti. Nenúťte sa do zdvorilostných fráz, ak vám niečo leží na srdci. Všetko treba vysvetliť pokojnou cestou. Počas Haloweenu si to užijete na domácom karnevale.

Peniaze – práca: Okrem povinností (ak ste si nezobrali dlhšie voľno) zvládnete aj domácu prípravu stretnutí s rodinou, napečiete originálne haloweenske muffiny, postaráte sa o dobrú rodinnú atmosféru a potešíte sa sviatkom. Koniec týždňa môže byť náročný.

Zdravie: Držte sa v dobrej kondícii gymnastikou a pravidelnými relaxáciami. Menšiu odolnosť môžete zažehnať šťavou z červenej repy, mrkvy a lyžičky olivového oleja. Na menej priaznivé veci môžete precitlivelo reagovať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});