Beckhamovci s Harrym SKONČILI: Za rozbitím ich priateľstva má byť Meghan! Je ZÁKERNÁ a neznesiteľná, tvrdí bývalý komorník Paul Burrell

Dlhoročný asistent princeznej Diany, Paul Burrell, sa nedávno vyjadril na adresu Harryho manželky Meghan, o tom, aká podľa neho v skutočnosti ...

Dlhoročný asistent princeznej Diany, Paul Burrell, sa nedávno vyjadril na adresu Harryho manželky Meghan, o tom, aká podľa neho v skutočnosti je. A servítku pred ústa si rozhodne nedával!

Fotogaléria

Meghan Markle to má v Británii pekne nahnuté. Podľa britských médií prakticky neexistuje tábor, ktorý by jej na ostrovoch fandil. Kým jedni ju považujú za zákernú manipulátoru, iní v nej vidia ženu, ktorá úplne zničila povesť britskej kráľovskej rodiny. Za vinu jej dávajú aj Harryho chladné vzťahy s otcom, kráľom Karolom, ako aj s bratom Williamom, s ktorým mal dovtedy veľmi blízky vzťah.  

Problémy v britskej kráľovskej rodine nekončia.
A dosť! Kráľ Karol III. urobil VÁŽNE rozhodnutie: Pritiahne Harryho a Meghan späť? AHA, čo im ponúka Zobraziť článok

Či je to skutočne tak, vedia samozrejme iba zainteresovaní, isté však je, že v poslednom čase sa od Sussexovcov dištancovalo mnoho ľudí, napríklad aj ich kedysi blízki priatelia David a Victoria Beckhamovci.

Podľa Dianinho bývalého komorníka Paula Burrella nie je náhoda, že Meghaninu spoločnosť už nikto nevyhľadáva. Podľa muža, ktorý dobre pozná každodenný život v paláci, je totiž úplne neznesiteľná.

"Meghan je poriadna predátorka, ktorá myslí len na seba a ak niekoho hodlá využiť, urobí to, a keď jej prestane byť prínosom, jednoducho sa ho zbaví. Výsledkom je, že všetkých iba naštve a potom bez slova zmizne. Je smutné, že jediný, kto to nevidí, je práve Harry," komentoval Burrell.

Obeťami jej vrtochov majú byť aj David a Victoria. Čo presne sa medzi nimi stalo, sa dozviete na ďalšej strane.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});