Nečakajte do nového roka, začnite IHNEĎ! Tu sú 4 tipy, ako skutočne dosiahnuť svoje športové ciele a zhodiť pár kíl

Určite to dokážete! Plná entuziazmu si stanovujete športové ciele a ste si úplne istá, že tentoraz sa vám konečne podarí schudnúť, vyrysovať ...
  • Zdroj: Getty/AleksandarGeorgiev

Určite to dokážete! Plná entuziazmu si stanovujete športové ciele a ste si úplne istá, že tentoraz sa vám konečne podarí schudnúť, vyrysovať svaly alebo byť fit. Tieto tipy vám pomôžu.

2. Stanovte si jasné ciele

Nedávajte si len vágne sľuby ako „schudnem“ alebo „zlepším si kondíciu“, ale definujte si konkrétne ciele ako „dvakrát do týždňa si zabehám“ alebo „každý deň prejdem 10 000 krokov“.  Jasné ciele vám pomôžu zostať sústredená.

Proti tukovým vankúšikom na bruchu nasaďte BAKLAŽÁN: Zoštíhľujúci efekt nie je jeho jediným PLUSOM, aha, čo všetko ešte dokáže Zobraziť článok

3. Vytvorte plán

Nech ste akokoľvek motivovaná, bez presného plánu rýchlo zapadnete do starých koľají a nájdete si výhovorky, prečo nemôžete cvičiť. Vytvorte si preto tréningový plán, zapíšte si pevné časy do kalendára a berte ich ako dôležitú schôdzku, ktorú musíte dodržať. To vytvára záväzok a sťažuje hľadanie výhovoriek.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});