Kde nájsť toho PRAVÉHO? Slovenky o tom, na akých miestach stretli svojho životného partnera: Prečítajte si našu anketu a inšpirujte sa!

Nájsť k sebe vhodného partnera nebolo nikdy ľahké. Ale máme dojem, že v ostatných rokoch je tento problém ešte výraznejší. Navyše sa ...

Nájsť k sebe vhodného partnera nebolo nikdy ľahké. Ale máme dojem, že v ostatných rokoch je tento problém ešte výraznejší. Navyše sa týka mladšej aj staršej rozvedenej či ovdovelej generácie.

Fotogaléria

Občas nájdete vhodný náprotivok na takom mieste, kde ho vôbec nečakáte. Ako hovorí stará múdrosť „Dobre musíš vyzerať aj pri vynášaní smeti, lebo nikdy nevieš, koho cestou stretneš“. Nie všetci sa našli ako spolužiaci, kolegovia, známi známych či na mobilnej aplikácii. Kde sa dá ešte zoznámiť? Čítajte, toto sú odpovede aj vašich známych – neznámych:

„Zoznámili sme sa v Bratislave na podujatí Comics Salon. Obaja máme radi knihy, hry, seriály, Japonsko… Tak sme sa tam náhodne zarozprávali počas listovania plagátov, vypýtal si kontakt a bolo.“ (Paulína, 26)

„V práci. On strážil budovu, v ktorej som pracovala. Stále som z neho mala pocit, že bol mladší a nižší. Nebol. Vtedy som bola zadaná, a tak sme si občas kamarátsky napísali mail k sviatku. Po asi dvoch rokoch mi prišiel do neho opäť veselý mail k Vianociam. Písali sme si asi mesiac, pričom ma v jednom pozval na rande. Nevedela som či mám ísť, ale kolegyňa ma presvedčila. Neľutujem. Dnes máme dve perfektné deti a skvelý vzťah.“ (Dada, 43)

Brutálne žiarlim! Som žena, ktorá NEDOVOLÍ chlapovi ani pozrieť na druhú! A ako sú na tom ostatní Slováci? Pripravte sa na NÁVAL emócií a riadne bomby Zobraziť článok

„Zoznámili sme sa v bare, no pomyselná iskra vtedy ešte nepreskočila. Potom sme sa stretli ešte párkrát cez kamarátov, a už bola ruka v rukáve.“ (Bibiána, 30)

„Poznali sme sa z videnia už skôr, ale na svadbe spoločných známych som chytila kyticu a on klobúk. Pri nasledujúcom tanci, ktorý sa pretiahol na celú zábavu sa spustila tá pravá chémia. Za tri roky sme mali svadbu my.“ (Lenuš, 46)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});