Britney priznala po 23 rokoch BOLESTIVÉ tajomstvo z mladosti: Interrupcia a ťažké traumy! Čo sa v skutočnosti stalo medzi ňou a Justinom?

Svojho času boli ideálnym párikom snov. Popová princezná Britney Spears istý čas chodila aj so spevákom chlapčenskej skupiny 'N Sync, ...

Svojho času boli ideálnym párikom snov. Popová princezná Britney Spears istý čas chodila aj so spevákom chlapčenskej skupiny 'N Sync, Justinom Timberlakeom.

Fotogaléria

Dvojica sa poznala od detstva zo spoločných nakrúcaní detskej šou Mickey Mouse Club. Svoj vzťah oficiálne priznali v roku 1998, a záujem médií o nový párik bol obrovský. Rovnaký rozruch vyvolali aj o štyri roky neskôr pri rozchode, ktorého príčinou mala byť speváčkina nevera. Zlomený Justin sa z toho vyspieval v skladbe Cry Me a River.

Medzi tým sa ale stalo niečo, čo Britney dlhé roky v sebe držala. V roku 2000 neplánovane otehotnela a stála pred otázkou, čo s tým. Obaja mali rozbehnutú kariéru plnú nahrávania a koncertov.

Britney Spears
Manžel Britney Spears prezradil podrobnosti o jej stave: Prosím, buďte voči nej tolerantní, vyzval fanúšikov Zobraziť článok

Justina milovala, ale rodinu s ním chcela mať až neskôr. Aj podľa zaskočeného speváka ešte boli primladí a nepripravení na dieťa.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});