759 rokov väzenia za OHAVNÉ vraždy: Juanu predávala matka alkoholička za tri pivá mužom na znásilnenie, túto traumu z detstva nikdy nespracovala

Na prelome nového milénia bolo hlavné mesto Mexika miestom, kde sa najmä staršie dámy báli o svoj život.
  • Zdroj: Instagram/ @hoyhidalgo

Na prelome nového milénia bolo hlavné mesto Mexika miestom, kde sa najmä staršie dámy báli o svoj život.

Juana Barraza (65) sa narodila asi 60 km severovýchodne od hlavného mesta Mexico City. Ako by nestačil chudobný život na vidieku, matku mala alkoholičku, ktorá ju za tri pivá predávala mužom na znásilnenie. Nebolo preto prekvapením, keď ako mladé dievča otehotnela.

Juana sa živila ako vedela, mala pevnú postavu a vystupovala aj ako zápasníčka lucha libre, čo je miestna obdoba profesionálneho wrestlingu vo farebných maskách a kostýmoch. V ringu mala prezývku La Dama del Silencio (Tichá dáma).

Viac ako drsným športom sa do povedomia dostala oveľa krutejším spôsobom. V rokoch 1998 až 2006 bolo v celom Mexico City nájdených 16 uškrtených žien nad 60 rokov. Polícia dlho tápala naprázdno a hľadala vinníka.

Jane Toppan
Oslovenie Veselá Jane nepatrilo milej sestričke, ale ÚCHYLNEJ vrahyni: Šialené, no sexuálne ju vzrušovali pacienti, ktorí boli blízko smrti! Zobraziť článok

Vyšetrovatelia mali podozrenie, že vrah šikovne a prezieravo vystupuje ako vládny úradník, ktorý budúcim obetiam ponúkal možnosť prihlásiť sa do programov sociálneho zabezpečenia. Po získaní ich dôvery boli panie vo vlastnom dome napadnuté, uškrtené a okradnuté.    

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});