759 rokov väzenia za OHAVNÉ vraždy: Juanu predávala matka alkoholička za tri pivá mužom na znásilnenie, túto traumu z detstva nikdy nespracovala

Na prelome nového milénia bolo hlavné mesto Mexika miestom, kde sa najmä staršie dámy báli o svoj život.
  • Zdroj: Instagram/ @hoyhidalgo

Na prelome nového milénia bolo hlavné mesto Mexika miestom, kde sa najmä staršie dámy báli o svoj život.

La Mataviejitas alias Stará vrahyňa

Neboli ďaleko od pravdy, Barraza sa skutočne vydávala za sociálnu pracovníčku. Do novembra 2005 úrady uvádzali, že podľa svedkov mal vrah na sebe ženské oblečenie, aby sa dostal do bytov budúcich obetí. Zlom vo vyšetrovaní nastal koncom januára 2006, keď bola zatknutá na úteku z domu poslednej obete Any Maríe de los Reyes Alfaro (†82), ktorá žila v mestskej časti Venustiano Carranza a bola uškrtená stetoskopom.

Veľmi sa podobala hľadanému opisu vraha s nakrátko ostrihanými blond vlasmi. Navyše mala pri sebe stetoskop, dôchodkové formuláre a kartu, ktorá ju identifikovala ako sociálnu pracovníčku.

Čierna vdova z Maďarska pre peniaze BEZCITNE vraždila aj vo vlastnej rodine: Pri domovej prehliadke u nej našli niekoľko ľudských LEBIEK aj jedovaté látky Zobraziť článok

Juana alias „Stará vrahyňa“ bola nakoniec odsúdená za 16 vrážd na neuveriteľných 759 rokov väzenia, v ktorom sedí dodnes. Podľa odhadov úradov a médií sa počet jej obetí má pohybovať až v rozmedzí 42 až 48 úmrtí.

Motivácia zabíjať údajne pramenila z jej nenávisti k matke, ktorá ju v detstve dovolila znásilňovať. Vo väzení pracovala ako inštruktorka telocvične a predávala tacos, aby uživila svoju rodinu. Dokonca sa mala počas výkonu trestu vydať a rozviesť s Miguelom Ángelom Quirózom (2015 do 2017).

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});