Dali by ste si na raňajky niečo špeciálne? Tieto japonské suflé palacinky skutočne upútajú pozornosť a sú neuveriteľne chutné!
Fotogaléria
Ako na to?
Vaječné bielka nechajte v chladničke na 15 minút vychladiť. Medzitým si zmiešajte múku, vaječné žĺtka, mlieko a prášok do pečiva. Následne vymixujte vaječné bielka s cukrom do peny a veľmi opatrne primiešajte do zvyšku masy. Naberajte lyžicou alebo malou naberačkou na vyhriatu panvicu s olejom.
A teraz príde ten trik! Keď sa palacinka jemne nafúkne a začne vytvárať bublinky, pridajte na ňu ešte jednu vrstvu. Následne ju podlejte trochou vody a panvicu zakryte pokrievkou. Po chvíli palacinku otočte. Dajte si pozor, aby ste palacinky robili na miernej až strednej teplote. Budú mať čas sa nafúknuť a nezhoria vám.