Bojujete s nafukovaním a neustálymi črevnými ťažkosťami? Problémom môže byť vaše OBĽÚBENÉ ovocie, týmto 7 druhom sa vyhnite!

Drobné prehrešky na tanieri môžu viesť k plynatosti, hnačke a nafúknutému bruchu. Stojí za to pozrieť sa na zloženie potravín, aby ste ...

Drobné prehrešky na tanieri môžu viesť k plynatosti, hnačke a nafúknutému bruchu. Stojí za to pozrieť sa na zloženie potravín, aby ste sa vyhli ťažkostiam alebo zmiernili príznaky. Tak, ktoré ovocie je nebezpečné?

Fotogaléria

Príčin nadúvania alebo hnačky môže byť veľa. Sú to vedľajšie účinky chorôb alebo sú spôsobené užívaním liekov. Aj zvýšená hladina stresu sa často prejavuje v gastrointestinálnom trakte. Ak sa po konzumácii ovocia objavia bolesti brucha a silná plynatosť, príznaky môže spúšťať aj fruktóza obsiahnutá v ovocí. Čomu sa vyhnúť? 

Chcete vyzerať chudšie, tak si neustále sťahujete brucho? Pozor, môže to byť NEBEZPEČNÉ, tieto fakty nesmiete podceniť! Zobraziť článok

Čerešne 

Aj vy radi spomínate na detstvo, keď ste si pochutnávali na lahodných a sladkých čerešniach priamo zo stromu? Ak však máte citlivé črevá, bude lepšie, ak sa veľkej porcii tohto druhu ovocia vyhnete, pretože 100 gramov čerešní obsahuje až 6,4 g fruktózy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});