Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Milovanie na takomto mieste bude pre vás oboch NEZABUDNUTEĽNÉ: Staňte sa jeho bohyňou sexu a skúste to odzadu, orál, anál či si na ňom zajazdite!

Trochu sme preskúmali erotické fantázie opačného pohlavia, aby sme pre vás získali zaujímavý tip, ktorý by ste partnerovi mohli navrhnúť. ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Trochu sme preskúmali erotické fantázie opačného pohlavia, aby sme pre vás získali zaujímavý tip, ktorý by ste partnerovi mohli navrhnúť. Verte tomu, že bude šťastím celý bez seba.

Fotogaléria

Chlapi sú tvory kontaktné a najmä vizuálne. Radi sa pozerajú na krásne ženské telo a ešte radšej sa ho dotýkajú. Ak dokážete tieto dve veci spojiť do jednej, budete jeho bohyňou sexu.

Pokiaľ do svojich párových či nebodaj skupinových radovánok zapájate erotické pomôcky, vzrušujúce oblečenie a rôzne sexi doplnky, tak už teraz vám tlieskame. Ale ako sme v úvode nadhodili, teraz sa zameriame skôr na jedno konkrétne miesto. Kto tipuje na spálňu, je veľmi blízko, ale trochu si ju vylepšíme.

Chlap miluje, keď žena občas preberie vedenie!
Školáčka či DOMINA? Opýtali sme sa mužov, čo ich v predstavách rajcuje: Z ich odpovedí dokážete mnohé vyčítať, ako s tým naložíte? Zobraziť článok

V čom by mala byť iná? Bude plná zrkadiel. Či už na bočných stenách alebo aj atypicky na strope. Práve sledovanie vlastného milovania v rôznych pohľadoch môže byť pre niekoho mimoriadne vzrušujúcim zážitkom.

Dokonca páriky nadobudnú pocit, že sú súčasťou vlastného pornofilmu. Zrkadlá poskytnú nové výhľady, ktoré pri milovaní odzadu, pri orálnom sexe alebo jazde na kovbojke inak neuvidíte.

Pre oboch to bude niečo nové a rajcovné. Myslite na to, že chlapi vás milujú sledovať nahé či zvodne oblečené, a pomocou obyčajných zrkadiel ich v tom len podporíte. Buďte na nich častejšie milé, tiež si zaslúžia nejakú príjemnú odmenu. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});