Najlepší recept na lenivé jesenné dni: Zapečený ružičkový kel s mletým mäsom je HITOM, určite vám zachutí!

Príprava nákypu z ružičkového kelu a mletého mäsa je super jednoduchá a vyžaduje si len pár ingrediencií.

Príprava nákypu z ružičkového kelu a mletého mäsa je super jednoduchá a vyžaduje si len pár ingrediencií.

Fotogaléria

Suroviny na 2 porcie:

  • 2 veľké zemiaky
  • 300 g ružičkového kelu
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 PL repkového oleja
  • 200 g mletého mäsa
  • soľ, korenie
  • 1 PL masla
  • 1 PL múky
  • 200 ml mlieka
  • muškátový oriešok, čerstvo nastrúhaný
  • 100 g strúhanej goudy
  • čerstvá petržlenová vňať

Tomu sa hovorí zdravá rýchlovka! Pripravte si skvelý DOMÁCI chlebík plný vlákniny iba z TROCH ingrediencií Zobraziť článok

Čas prípravy: 30 minút (plus 30 minút pečenia). Postup nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});