Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Stačia malé, či chcú iba veľké prsia? Chlapi vám to teraz vysvetlia

Téma ženských pŕs je asi nesmrteľná. Majú rozdielnu veľkosť a tvar, farbu aj umiestnenie bradaviek, ale stále sú vďačnou témou ženských ...
  • Zdroj: Getty/Ruslan malysh

Téma ženských pŕs je asi nesmrteľná. Majú rozdielnu veľkosť a tvar, farbu aj umiestnenie bradaviek, ale stále sú vďačnou témou ženských aj mužských (hlavne) debát.

Veľa žien každého veku sa zbytočne trápi so svojimi prsiami. Raz majú dojem, že sú primalé či priveľké, potom že sú ďaleko od seba, alebo jeden prsník vyzerá trochu inak ako druhý.

Ako sa ale vo väčšine prípadov ukáže, ich obavy ich sú celkom zbytočné. Malým kojencom je to úplne jedno, a slovenským chlapom… tých sme na túto tému opäť zodpovedne vyspovedali.   

Oslovili sme ich s priamou otázkou „Aké ženské prsia sa vám najviac páčia?“ Ich zozbierané odpovede vám to dámy pekne objasnia:

„Malé, väčšie, veľké, všetko jedno. Hlavne nech sú mi stále dostupné pre ruky a jazyk.“ (Šaňo, 26)

„Mám rád menšie, maximálne dvojky s pevnými ružovými bradavkami. Veľké spotené, ktoré sa mi prelievajú medzi prstami ako cesto fakt nemusím.“ (Karči, 31)  

„To záleží na celkovej kompozícii. Je to doplnok dotvárajúci celok. To znamená, že to, čo sa hodí tu, nemusí sa tam“ (Martin, 41)

Sexuálne polohy pre ohybné: Pri "fúriku" prasknete od smiechu! Zobraziť článok

„Väčšie sú asi lepšie. Ale nemám s nimi zatiaľ veľa skúseností“ (Silvo, 22)

„No, ženské prsia sú pekné všetky tvary, keď sú pevné. Ale preferujem tvar broskynky a neznášam prehnané veľkosti prsníkov (veľké ako hlava), lebo keď ich žena vyberie von z podprsenky, tak padnú ako partizán. Farbu a bradavky neriešim, hlavne, že padnú do ruky alebo do pusy. Hlavne, že sú“. (Stano, 36)

"Nepáčia sa mi veľké prsia, žiadne balóny, skôr menšie, ale zasa nie úplne malé. Tvar neviem popísať, potreboval by som šablónu. Ale určite musia byť pevné, takže mi nevadia ani silikóny." (František, 39)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});