Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ja NEMASTURBUJEM, urobili sme sa naraz, aj iné ženské klamstvá pri sexe: Ktoré z nich používate vy? Dámy, veľký POZOR na prvý bod

Predstieranie orgazmu je už klasika, ktorá má medzi posteľnými klamstvami svoje pevné a neotrasiteľné miesto. Okrem neho ale existuje ...

Predstieranie orgazmu je už klasika, ktorá má medzi posteľnými klamstvami svoje pevné a neotrasiteľné miesto. Okrem neho ale existuje ešte niekoľko ďalších. Poznáte ich?

Fotogaléria

Po pár rokoch vzťahu už z brucha odleteli povestné motýliky, počiatočné vzrušenie z náprotivku pomaly skĺzlo do rutiny, a sex sa prehupol do kolonky „manželské povinnosti“.

Aby bol v spálni pokoj, a chlap nepobehoval po byte ako nervózny lev v klietke, treba mu dopriať trochu horizontálnej lásky. Pre pocit dokonalosti si občas pomôžete malou milostnou lžou.

Koľkokrát do roka majú manželia SPOLU sex? Toto číslo mnohých sklame, zistite, či je to aj váš prípad! Zobraziť článok

„Si zatiaľ môj najlepší!“

Ruku na srdce milé dámy, viete že nie je, ale životné skúsenosti hovoria, že chlapov treba chváliť. Potom sa viac snažia. Radšej mať vedľa seba sebavedomého borca, ktorý je občas nemastný - neslaný, ako demotivovaného zúfalca bez štipky nádeje na zlepšenie. Mužské ego je v posteli zraniteľné, tak im ho netreba zbytočne podkopávať.

masturbácia
Takto masturbujeme: 5 žien sa podelilo o to, ako si robia dobre Zobraziť článok

„Ja si to sama nerobím...

Veď ani porno nepozerám, ty mi so sexom úplne stačíš. Mužom sa to možno dobre počúva, ale zaváňa to kardinálnym klamstvom. Navyše, pozerať sa na svoju masturbujúcu partnerku je jedným z top mužských sexuálnych fantázii.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});