Prečo nekupovať NAKRÁJANÉ ovocie a čo so zvyškami v kuchyni? 4 užitočné tipy od babičky, ktoré vám ušetria peniaze

Je takmer nepísaným pravidlom, že variť a piecť vedia najlepšie babičky. No nie sú to len recepty, ktoré majú cenu zlata, ale aj rady. ...
  • Zdroj: Getty/Thomas Demarczyk

Je takmer nepísaným pravidlom, že variť a piecť vedia najlepšie babičky. No nie sú to len recepty, ktoré majú cenu zlata, ale aj rady. Nasledujúce 4 ušetria vašu peňaženku.

2. Kauza trvanlivosť

Babičky vedia, že minimálna trvanlivosť neznamená zároveň aj čas, kedy treba tú-ktorú potravinu okamžite vyhodiť. Nakupujú preto aj potraviny v zľave, ktoré sú veľmi blízko pred koncom minimálnej trvanlivosti. 

Čo urobí KARFIOL s naším telom? Zdravý človek ho môže jesť každý deň, no POZOR, ak trpíte týmto ochorením! Zobraziť článok

3. Vlastné značky supermarketov

Ponuka potravín a značiek je momentálne obrovská, a to zahŕňa aj rozdiel v cenách. Lacnejšie, neznamená horšie. Vo vysokej cene sa často odráža len marža za značku. A to si môžete ušetriť. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});