Bolestivé TRÁPENIE Toma Hanksa: Peklo po rozvode s prvou manželkou. Čo nedokázal slávny herec rozchodiť, a prečo sa rok 2002 skončil tragicky?

Oscarového Toma Hanksa (67) všetci poznajú ako charakterového herca, ktorý asi ani nemá neprajníkov. Jeho skvelé úlohy poznajú všetci, ...

Oscarového Toma Hanksa (67) všetci poznajú ako charakterového herca, ktorý asi ani nemá neprajníkov. Jeho skvelé úlohy poznajú všetci, ale o jeho súkromí sa vie pomenej.

Fotogaléria

Jeho prvou zákonitou bola herečka a producentka Samantha Lewes, s ktorou si povedali áno v roku 1987. Z predchádzajúcej stredoškolskej lásky sa narodil syn Colin a dcéra Elizabeth. Po deviatich rokoch sa ich cesty rozišli. Kto by za tým čakal šťavnatú hollywoodsku neveru, toho rovno sklameme.

Výčitky svedomia

V rozhovore s Grahamom Bensingerom Tom uviedol, že jeho rozhodnutie oženiť sa v mladom veku bolo pravdepodobne motivované osamelosťou. Mal pocit, že obaja boli primladí na vážny vzťah a rodinu. Syn sa im narodil rok pred svadbou.

Hugh Jackman a Deborra Lee-Furness
Nečakaný rozvod obľúbeného hollywoodskeho páru po 27 rokoch: Čo sa stalo medzi ľuďmi, ktorí sa tak veľmi ľúbili? Zdroj PREHOVORIL Zobraziť článok

Neskorší rozvod ho ako manžela a otca veľmi trápil. Mal pocit, že svoje milované a nevinné deti opustil. O rok neskôr povedal áno Rite Wilson, s ktorou sa zoznámil na filmovom pľaci.

Po rozvode ostala Samantha slobodná a starala sa o deti, ktoré obe kariérne kráčajú v stopách rodičov. Pokojné obdobie rodinného šťastia prerušil čierny rok 2002, kedy Samantha (†50) predčasne zomrela na rakovinu kostí. Mohli ste ju vidieť hrať vo filmoch Success či Bosom Buddies.

Viac foto nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});