Aj hollywoodske manželstvá môžu trvať desaťročia: Z výroku Paula Newmana vás zahreje pri srdci!

O dlhotrvajúcich párikoch amerického šoubiznisu sme už písali v inom článku. Ale vždy poteší vedieť, že vo filmovej mekke (a priznajme ...

O dlhotrvajúcich párikoch amerického šoubiznisu sme už písali v inom článku. Ale vždy poteší vedieť, že vo filmovej mekke (a priznajme si, že voľnejších mravov) vedia celebrity spolu ostať prekvapujúco dlho.

Fotogaléria

Tom Hanks a Rita Wilson

Sú manželmi od roku 1988, a rodičmi dvoch deti. Hanks (66) má ešte dve deti z predchádzajúceho manželstva so Samanthou Lewes (1978–1987). Dvojnásobný držiteľ Oscara drží svoje súkromie mimo zvedavých médií. Doteraz sa žiadnemu novinárovi nepodarilo odfotiť vnútro jeho domu.

Oprah Winfrey a Stedman Graham, Goldie Hawn a Kurt Russell, Helen Mirren a Taylor Hackford, Meryl Streep a Don Gummer
Pravá láska naozaj existuje aj v Hollywoode: Skalné páriky šoubiznisu, ktoré to desaťročia ťahajú v dobrom aj zlom Zobraziť článok

Christopher a Georgianne Walken

Herec, scenárista a režisér Christopher Walken (79) je so svojou láskou ženatý od roku 1969. Pár je bezdetný. V roku 1978 Christopher získal Oscara za vedľajšiu úlohu vo filme Lovec jeleňov. Vidieť ste ho mohli aj vo filmoch Kráľ New Yorku, Chyť ma, ak to dokážeš, Ako uloviť družičku, Stepfordské paničky, Pravdivá romanca, Pulp Fiction: Historky z podsvetia.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});