Čím zahustiť polievky a omáčky, ak nechcete použiť klasickú múku? 3 BEZLEPKOVÉ alternatívy, ktoré vám pomôžu zhodiť

Najlepšie polievky sú tie, po ktorých zostanú prázdne misky. Ak sú navyše pripravené z tých najzdravších surovín, radosť z chuti je ...

Najlepšie polievky sú tie, po ktorých zostanú prázdne misky. Ak sú navyše pripravené z tých najzdravších surovín, radosť z chuti je dvojnásobná!

Fotogaléria

Ryžová múka

Je prirodzene bezlepková a vždy jemne namletá, čo z nej robí skvelé bezlepkové zahusťovadlo, ktoré netreba rozvárať. Ryžová múka dodá vašim polievkam krásnu mliečnu farbu, dávku sacharidov a veľmi nízky obsah tuku

Zdravá a chutná výživa nemusí byť drahá.
Kvalitná strava nie je luxus: Ako jesť LACNO a vyvážene? Toto je váš budúci nákupný zoznam! Zobraziť článok

Okrem toho, ryža je prirodzeným zdrojom vlákniny a minerálov ako vápnik, horčík či železo. Spomedzi skupiny vitamínov vyniká vitamín D a B, no nechýba ani A a E. 

Pred dokončením polievky preosejte za stáleho miešania 4 - 5 polievkových lyžíc (podľa preferencií) rovno do hrnca. Ryžová múka chuť vašej polievky nezmení, naopak, krásne ju „doťukne“. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});