Najlepšie polievky sú tie, po ktorých zostanú prázdne misky. Ak sú navyše pripravené z tých najzdravších surovín, radosť z chuti je dvojnásobná!
Fotogaléria
Ryžová múka
Je prirodzene bezlepková a vždy jemne namletá, čo z nej robí skvelé bezlepkové zahusťovadlo, ktoré netreba rozvárať. Ryžová múka dodá vašim polievkam krásnu mliečnu farbu, dávku sacharidov a veľmi nízky obsah tuku.
Okrem toho, ryža je prirodzeným zdrojom vlákniny a minerálov ako vápnik, horčík či železo. Spomedzi skupiny vitamínov vyniká vitamín D a B, no nechýba ani A a E.
Pred dokončením polievky preosejte za stáleho miešania 4 - 5 polievkových lyžíc (podľa preferencií) rovno do hrnca. Ryžová múka chuť vašej polievky nezmení, naopak, krásne ju „doťukne“.