Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ten pocit, keď vánok pofukuje popod sukňu a hladí stehná, zadoček a broskynku, hovoria ženy, ktoré chodievajú občas NAOSTRO. Čo na to ďalšie? Onemiete

Uznajte, pikantná anketa na záver leta nemohla chýbať. Takto ste zaspomínali na nedávne horúce dni a noci, kedy nohavičky boli len zbytočnosťou. ...
  • Zdroj: Getty/4FR

Uznajte, pikantná anketa na záver leta nemohla chýbať. Takto ste zaspomínali na nedávne horúce dni a noci, kedy nohavičky boli len zbytočnosťou.

Naša zvedavá otázka slovenským dievčatám a ženám tentoraz znela „Chodievate občas naostro (bez nohavičiek)?“. Okrem sporadicky prekvapených a skúmavých pohľadov sme pre vás zohnali nasledujúce odpovede:

Nikdy. Nevyskúšala som to ani ako mladá baba, nieže teraz, keď mám po 40-ke. Keď nemám na sebe nohavičky, mám pocit úplnej nahoty, a to ma strašne znervózňuje. Pre svoj dobrý pocit však potrebujem kvalitnú a sexi spodnú bielizeň, musím mať pocit femme fatale – áno, aj tam dole!(Mia, 44)

Keď sa dá, tak ich nemám. V lete treba šikovne vetrať.(Barča, 28)

Ako často masturbujú Slovenky? Horúce priznania! Zobraziť článok

„Občas nosím nohavičky. Kto neskúsil, nevie oceniť ten pocit, keď ti jemný vánok pofukuje popod sukňu a hladí stehná, zadoček a broskynku. Je to také príjemné, ako keď ti partner jemnúčko prechádza končekmi prstov po týchto častiach. No a okrem toho v horúcich dňoch je to osviežujúce. Samozrejme, má to svoje úskalia, musíš si dávať trochu pozor, ako sedíš, a hlavne pri mini je to otázka pár milimetrov, aby sa ti nestal trapas. Vtedy je naozaj lepšie stáť, než sedieť. Takže v teplých mesiacoch áno, a v zime vo vykúrenej miestnosti.“ (Danka, 40)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});