Nečakaný rozvod obľúbeného hollywoodskeho páru po 27 rokoch: Čo sa stalo medzi ľuďmi, ktorí sa tak veľmi ľúbili? Zdroj PREHOVORIL

Keď sme nedávnom v našom staršom článku písali o dlhoročných párikoch šoubiznisu, tak nám nenapadlo, že čoskoro sa jeden z nich rozpadne.

Keď sme nedávnom v našom staršom článku písali o dlhoročných párikoch šoubiznisu, tak nám nenapadlo, že čoskoro sa jeden z nich rozpadne.

Fotogaléria

Aký je teda dôvod?

Svetlo do celej situácie možno vniesol austrálsky reportér Peter Ford v rozhlasovej relácii 6PR Breakfast with Millsy and Karl. Ak by niekto myslel, že do vzťahu vstúpil niekto tretí, tak sa mýli. V skutočnosti sa ich vzájomný vzťah rokmi jednoducho zmenil. „Hugh a Deb sa dostali do bodu, kedy boli len najlepšími priateľmi,“ vysvetlil ich blízky známy.

Brooke Shields, Andre Agassi, Tom Cruise, Nicole Kidman, Bruce Willis, Demi Moore
Ich veľká láska je už minulosťou: Ikonické páry šoubiznisu, ktoré sme kedysi obdivovali Zobraziť článok

Ešte 11. apríla 2023 napísal Hugh láskyplný príspevok na Instagram: „Milujem ťa Deb. Dnes máme 27. výročie svadby. 27 ROKOV!! Veľmi ťa milujem. Spolu sme vytvorili krásnu rodinu. A život Tvoj smiech, tvoj duch, štedrosť, humor, drzosť, odvaha a lojalita sú pre mňa neuveriteľným darom. Milujem ťa z celého srdca." O pol roka už bolo nanešťastie všetko inak.

„Pre manželský pár po päťdesiatke a šesťdesiatke nie je najneobvyklejším scenárom, že keď sa deti osamostatnia a odídu z domu, že to, čo ich držalo pohromade, už tam nie je, a pokračujú samostatnými cestami“ dodal zasvätený zdroj.

Život po päťdesiatke určite nekončí! Ak ste bez partnera, randenie v ZRELOM VEKU má svoje výhody, no na tieto veci si musíte dávať veľký pozor Zobraziť článok

Viac foto nájdete v galérii.

Napriek tomu, že sú najlepšími priateľmi, je to bolestivé obdobie pre oboch. Rozdelenie spoločného multimiliónového majetku bude aj tak veľkou výzvou. Podľa zdroja Us Weekly sa snažia obaja dohodnúť čo najpokojnejšie a najspravodlivejšie.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});