Toto je DENNÝ JEDÁLNIČEK Jennifer Aniston: Niet divu, že má telo bohyne aj dávno po päťdesiatke, na tieto potraviny stavila. 2 však z duše nenávidí!

54-ročná herečka nenecháva nič na náhodu a svoj jedálniček si denne starostlivo plánuje.

54-ročná herečka nenecháva nič na náhodu a svoj jedálniček si denne starostlivo plánuje.

Fotogaléria

Jennifer Aniston je v hereckých kruhoch dlhé roky známa ako „šalátová kráľovná“, ktorá si svoju porciu zeleniny nosí na každé natáčanie. Dodnes je verná svojim fit návykom, ktoré vo vyššom veku doplnila o lekcie jogy a každodennú meditáciu. 


Yasmina Rossi
Neuveriteľné! Táto žena má 67 rokov a NAJDOKONALEJŠIU postavu: Chcete vedieť, ako je TOTO možné? Zobraziť článok

Menu Jennifer Aniston zahŕňa: 

Raňajky

Každý svoj deň začína veľkým pohárom teplej vody ochutenej čerstvou citrónovou šťavou. Pokračuje šálkou kávy, do ktorej pridá mlieko a stéviu.

Tieto jedlá a nápoje NIKDY nekonzumujte nalačno, inak si môžete uškodiť! Čo vám hrozí? ZÁPAL žalúdka, zvýšená hladina cukru v krvi aj ďalšie nepríjemnosti Zobraziť článok

Na raňajky si rada dopraje avokádo, vajíčka a ovsené vločky pripravené na kokosovom oleji – v rušných dňoch uprednostní čokoládový proteínový kokteil.

Pokiaľ ide o smoothie, Aniston preferuje bobuľové ovocie + banány + šalátovú zeleninu a ako dochucovadlo často používa maca prášok alebo nesladené kakao.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});