Zdravie, krása a vitalita: Vitamínmi nabitý VČELÍ PEĽ dokáže hotové zázraky, pre toto by ste ho mali čo najskôr vyskúšať!

Včelí peľ obsahuje proteíny, aminokyseliny a takmer 30 minerálnych látok. Nájdete v ňom vitamíny skupiny B, A, C, D, E a K. Obsahuje ...
  • Zdroj: Getty/carlosgaw

Včelí peľ obsahuje proteíny, aminokyseliny a takmer 30 minerálnych látok. Nájdete v ňom vitamíny skupiny B, A, C, D, E a K. Obsahuje takmer všetky živiny, ktoré potrebujete. Už ste ho skúšali?

Včelí peľ potláča príznaky únavy, zvyšuje pamäťovú výkonnosť, zlepšuje vzhľad pokožky, reguluje trávenie, a to je len niekoľko z množstva ďalších pozitívnych účinkov, ktoré ľudskému telu prináša. Aké sú jeho ďalšie výhody? 

Pomôže tráveniu, dychu aj pri kašli: Dôvodov, prečo by ste mali siahnuť po ANÍZOVOM ČAJI, je niekoľko, omladzujúci účinok je len začiatok! Zobraziť článok

Imunitný systém

Predstavte si, že prechladnutie alebo abscesy by u vás nemali žiadnu šancu. Možné to je! Odborníci sa domnievajú, že ľuďom, ktorí trpia častými infekciami – či už vnútornými alebo vonkajšími – môže v boji proti baktériám pomôcť práve užívanie peľu. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});