Zamatová pokožka do hĺbky pórov: Môžete mať, peelingová rukavica dokáže zázraky, zatočí aj s CELULITÍDOU. Ale kedy by ste ju nemali používať?

Vyrábajú sa z bambusu, lufy, bavlny alebo konope: peelingové rukavice slúžia na masáž a dôkladnú očistu tela. Pri pravidelnom používaní ...
  • Zdroj: Getty/unaemlag

Vyrábajú sa z bambusu, lufy, bavlny alebo konope: peelingové rukavice slúžia na masáž a dôkladnú očistu tela. Pri pravidelnom používaní vraj rukavica zabezpečí upravenú a zamatovo hebkú pokožku a dokonca zmierni celulitídu. Je to naozaj tak?

Na čo potrebujete peelingovú rukavicu?

Rukavica má mnoho výhod. Masáž pôsobí uvoľňujúco a blahodarne na telo i myseľ. Prebytočné usadeniny mazu a uvoľnené kožné bunky sú odstránené. To zaisťuje čistú a zamatovú pokožku do hĺbky pórov. Ošetrujúce prípravky sa po peelingu môžu do pokožky lepšie vstrebať a rozvinúť ich účinok.

Priehľadný top vám pomôže ľahko prekryť nedokonalosti.
Strie na ramenách, OVÍSAJÚCA koža či oblejšie plecia? Tak tento SEXI trend je presne pre vás, dokonale prekryje nedokonalosti! Zobraziť článok

Ak si pred holením urobíte píling na nohách rukavicou, žiletka po pokožke lepšie kĺže a chĺpky odstránite dôkladnejšie. Pravidelná exfoliácia tiež zabraňuje zarastaniu chĺpkov a pripraví pokožku na pred použitím samoopaľovacieho krému. Masáž stimuluje krvný obeh. To môže redukovať celulitídu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});