Horoskop na tento týždeň: Zlomyseľné intrigy, hysterické výstupy a klamstvá SKOMPLIKUJÚ život 3 znameniam. Ale ktoré poteší nečakaná finančná odmena?

Nepríjemnosti môže vystriedať zaujímavá náhoda, ktorá môže priniesť nové ponuky, peniaze či skvelých nových ľudí do života. Čo si pre ...
  • Zdroj: Getty/Victoria_Fox

Nepríjemnosti môže vystriedať zaujímavá náhoda, ktorá môže priniesť nové ponuky, peniaze či skvelých nových ľudí do života. Čo si pre vás pripravili hviezdy na tento týždeň? Dozviete sa z horoskopu.

​​Baran

Vzťahy: Niekto proti vám kuje zlomyseľné intrigy. Je to jeho parketa, robí to úspešne, šikovne. Nespoliehajte sa na svoju nezničiteľnosť, niekedy motyka vystrelí, no hlúpe podpichovanie si radšej nevšímajte.

Peniaze – práca: Všetko vám pôjde ľahko a od ruky. Dosiahnete skvelé výsledky, čím niekoho trochu nahneváte, no nič si z toho nerobte. Popustite uzdu svojej fantázii, pomôže vám odhaliť skryté problémy v projektoch.

Zdravie: Zo všetkého môžete mať pesimistické pocity, hoci na ne až taký dôvod nebude. Naučte sa oddeľovať zrno od pliev, budete spokojnejší. Nikomu nedajte najavo, čo si vnútri myslíte. Robte si dýchacie päťminútovky, najmä ak pocítite napätie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});