Veľký horoskop na mesiac SEPTEMBER: Ktoré znamenie môže prísť o všetko, ak vsadí na istotu a bude na nej lipnúť? A ktorému, žiaľ, hrozí krach vzťahu?

September prinesie mnoho zmien, niektoré budú pozitívne, no niektoré negatívne ovplyvnia naše životy. Treba však myslieť pozitívne a ...
  • Zdroj: Getty/soup__studio

September prinesie mnoho zmien, niektoré budú pozitívne, no niektoré negatívne ovplyvnia naše životy. Treba však myslieť pozitívne a s nádejou hľadieť do budúcnosti.

Baran

Vzťahy: V láske vyhráva ten, kto naozajstne miluje. Praje totiž úprimne tomu druhému len to najlepšie. Ak ľúbite, tešte sa z toho, lebo nie každý človek je toho schopný. Pokiaľ je váš cit opätovaný, ste šťastným človekom.

Práca: Úspechy hlavne na poli práce. Najväčším víťazstvom pre vás však bude, ak ovládnete slabšie stránky svojej osobnosti. Určite si ich treba priznať. Tak sa vám bude dariť v kariére i v medziľudských vzťahoch medzi kolegami či klientmi.

Zdravie: Vyhrávate, lebo žijete, a teda ste! Nezabúdajte na šport a snahu, aby vyhrala chuť do života nad letargiou i lenivosťou. Akčná energia by vám nemala chýbať, využite ju k prospechu!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});