Ako dlho budete žiť? Ročné obdobie, v ktorom ste sa narodili, OVPLYVŇUJE dĺžku vášho života, tvrdia vedci: Máte odvahu zistiť viac?

Astrológovia tvrdia, že mesiac, v ktorom ste sa narodili, môže výrazne ovplyvniť váš život. Mohlo by však obdobie, v ktorom ste sa narodili, ...
  • Zdroj: Getty/Geber86

Astrológovia tvrdia, že mesiac, v ktorom ste sa narodili, môže výrazne ovplyvniť váš život. Mohlo by však obdobie, v ktorom ste sa narodili, ovplyvniť, ako dlho budete žiť? Štúdie tieto predpoklady potvrdzujú.

Podľa štúdie Inštitútu Maxa Plancka v Nemecku z roku 2001 uverejnenej v časopise Proceedings of the National Academy of Sciences a štúdie Chicagskej univerzity z roku 2011 uverejnenej v časopise Journal of Aging Research, rastúci počet dôkazov naznačuje, že ročné obdobie, v ktorom ste sa narodili, môže ovplyvniť dĺžku vášho života.

Po 30-ke nastáva ZMENA, tohto produkuje telo menej! Dostaňte STARNUTIE pod kontrolu skôr, ako prepukne naplno, takto sa to podarí Zobraziť článok

Ľudia narodení v európskych krajinách na jeseň, žili o niečo dlhšie ako tí, ktorí sa narodili v iných obdobiach roka. Štúdia zvážila aj južnú pologuľu, konkrétne Austráliu a výsledky ukázali, že opak bol pravdou. Bábätká narodené v jesenných mesiacoch južnej pologule v podmienkach podobných jari, žili o niečo kratšie ako deti narodené na jar.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});