Jacksonov najmladší syn pútal pozornosť fanúšikov: 21-ročný Blanket podobu so slávnym otcom rozhodne nezaprie, AHA, ako vyrástol!

Kráľ popu Michael Jackson (†50 ) po sebe okrem desiatok nesmrteľných hitov zanechal aj tri deti, dcéru Paris a synov Princea Michaela ...

Kráľ popu Michael Jackson (†50 ) po sebe okrem desiatok nesmrteľných hitov zanechal aj tri deti, dcéru Paris a synov Princea Michaela I. a Princea Michaela „Blanketa“ II.

Fotogaléria

Uznávaný Jacko by 29. augusta 2023 oslávil 65. narodeniny, pri tejto príležitosti si Prince I. a Blanket pozreli show najväčšieho súčasného cirkusu na svete v hoteli Mandalay Bay v Las Vegas.

Fanúšikovia kráľa popu pred vystúpením zrejme jeho synov spoznali a neváhali ich požiadať o spoločnú fotku a autogram.

Paris Jackson, MIchael Jackson
Dcéra kráľa popu Michaela Jacksona vo vyzývavej PODPRSENKE: Bývalá narkomanka Paris dráždi verejnosť extravagantnými outfitmi! Zobraziť článok

Mladý Blanket sa tak po dlhom čase stretol s fanúšikmi svojho otca. Zvýšenú pozornosť okolia si naozaj neužíva a radšej sa venuje cestovaniu alebo filmovej réžii. Občas sa nechá oslovovať ako Bigi.

Miluje filmy a komiksy. Spievať a tancovať začal ako štvorročný, v čom ho jeho otec podporoval. Podľa všetkého je dosť talentovaný. 

Ešte má dosť času, aby svetu ukázal, čo v ňom všetko je. 

Neprehliadnite priloženú GALÉRIU.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});