Vďaka tomuto prístroju budete vyzerať o 15 rokov mladšie

V tomto článku vám ukážeme metódu, pri ktorej 97,4% účastníkov potvrdilo výraznú redukciu vrások a jemných liniek - Táto metóda je teraz ...

V tomto článku vám ukážeme metódu, pri ktorej 97,4% účastníkov potvrdilo výraznú redukciu vrások a jemných liniek - Táto metóda je teraz k dispozícii aj vám.

Fotogaléria

S pribúdajúcim vekom - približne od tridsiatky - sa začína znižovať produkcia kolagénu v pokožke a s ňou aj hladina elastínu a kolagénu v kožnom tkanive.

Keďže sa znižuje obsah vlhkosti v pokožke, pokožka stráca svoju pružnosť, hladkosť a napnutosť, objavujú sa prvé vertikálne vrásky medzi obočím a horizontálne vrásky na čele sa začínajú prehlbovať. Naša pokožka čoraz viac odráža náš životný štýl a stravovacie návyky: nadmerné slnenie, opaľovanie v interiéri, rýchle občerstvenie a fajčenie obzvlášť škodia zdraviu našej pokožky a urýchľujú jej starnutie.

Aké sú možnosti riešenia viditeľných príznakov starnutia?

Domáca starostlivosť o tvár a kozmetická starostlivosť by mala pozostávať najmä z krémov, sér a peelingov s koncentrovanými účinnými látkami. Najobľúbenejšími aktívnymi zložkami sú kyselina hyalurónová, kolagén a koenzým Q10.

Tieto účinné látky sú okrem iného zodpovedné za produkciu vnútrobunkovej energie, produkciu vlastného kolagénu a kyseliny hyalurónovej, ako aj za obnovu pokožky.

Účinné riešenia v kozmetických salónoch

Medzi najobľúbenejšie invazívne estetické zákroky patria injekcie kyseliny hyalurónovej na vyplnenie vrások a ošetrenie botoxom na dočasné ochromenie tvárových svalov. Tieto ošetrenia v salóne sú však stále veľmi drahé, pretože ich často vykonávajú dermatológovia a musia sa opakovať v priebehu niekoľkých mesiacov, keďže výsledky nie sú trvalé.

Účinné domáce riešenie: svetelná terapia pomocou LED prístroja

Medzi neinvazívne, bezbolestné ošetrenia, ktoré si nevyžadujú žiadny vonkajší zásah, patrí svetelná terapia LED, ktorá je skutočným zázrakom, vhodná pre všetky typy pleti a použiteľná na liečbu širokého spektra kožných problémov.

Hoci sa terapia LED svetlom môže zdať príliš dobrá na to, aby bola pravdivá, vedecké štúdie dokazujú, že LED svetlá majú účinky proti vráskam a starnutiu.

V jednej štúdii 97,4% účastníkov zaznamenalo po použití LED prístroja viditeľné zlepšenie tónu pleti, redukciu vrások a jemných liniek. LED svetlo stimuluje kolagén, potrebný proteín, ktorý sa prirodzene tvorí v tele a prispieva k zdraviu pokožky. S pribúdajúcim vekom naše telo produkuje menej kolagénu, takže používanie LED svetla podnecuje telo k produkcii väčšieho množstva bielkovín.

Najmodernejšia LED svetelná technológia

Svetelná terapia LED, ktorá je preukázateľne veľmi účinná pri redukcii vrások, je teraz dostupná aj na domáce použitie vďaka nášmu SWISS+POWER prístroju na svetelnú terapiu! Nie je potrebné sa objednávať na vyšetrenie a navyše vám ušetrí vysoké náklady na kozmetické ošetrenia!

Náš praktický prístroj s pohodlnou rukoväťou je navrhnutý tak, aby využíval frekvenciu modrého svetla, zeleného svetla a červeného svetla.  Špecifický inovatívny dizajn ručného prístroja dokonale kopíruje jemné kontúry vašej tváre, takže si môžete byť istí, že vaša domáca LED svetelná terapia funguje naplno.

Okamžitý dvojitý účinok proti vráskam

Červené svetlo vyžarované prístrojom stimuluje tvorbu kolagénu, pomáha proti pigmentácii, sťahuje póry a zlepšuje štruktúru pleti. Znižuje vzhľad a množstvo jemných liniek a vrások, pričom hlbšie vrásky sa viac vyplnia a sú menej viditeľné.

Zelené svetlo sa ukázalo ako veľmi účinné pri ošetrovaní citlivej pleti so sklonom k rosacei, pretože zlepšuje krvný obeh, znižuje tvorbu melanínu a predovšetkým upokojuje pleť.

Na dosiahnutie optimálnej účinnosti a intenzívneho ošetrenia proti vráskam sa odporúča používať prístroj na LED svetelnú terapiu spolu s Botox Power sérom proti vráskam.

Po ošetrení svetelnou terapiou jednoducho naneste na tvár malé množstvo séra, približne vo veľkosti hrášku alebo dvoch, a krúživými pohybmi ho jemne vmasírujte do pokožky. Budete cítiť, ako sa vaša pleť napína.

Kyselina hyalurónová, koenzým Q10 a kolagén obsiahnuté v sére poskytujú intenzívny liftingový účinok, vypínajú a spevňujú pokožku, vďaka čomu vrásky zmiznú a vaša pleť bude vyzerať ako nová!

Špeciálna ponuka pre našich čitateľov

Ušetrite 33% z našej špeciálnej ponuky a objednajte si SWISS+POWER balíček - najrýchlejší spôsob odstránenia vrások.

Zľava je k dispozícii len dnes - doprava zadarmo! Nie je potrebný žiadny zľavový kód.

Kliknite tu a objednajte si →

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk