Trúfate si uvariť DOMÁCI kečup? Príprava je ľahká a budete hrdé na jeho SKVELÚ chuť! Navyše, vydrží aj trištvrte roka

Sladký či pikantný sa skvele hodí na rôzne pokrmy. Zdatné záhradkárky s bohatou úrodou paradajok si ho ale radšej varia vlastný. Čo? ...

Sladký či pikantný sa skvele hodí na rôzne pokrmy. Zdatné záhradkárky s bohatou úrodou paradajok si ho ale radšej varia vlastný. Čo? No predsa kečup.

Fotogaléria

Táto červená paradajková omáčka výborne dochutí hranolky, párky, pečené mäso, cestoviny so syrom… a Taliani snáď prepáčia, aj pizzu!

Bežne sa kečup vyrába z paradajok, cukru, octu a korenia. Prísadami bývajú aj cibuľa, nové korenie, koriander, klinčeky, rasca, cesnak či zázvor. Nám sa podarilo zohnať domáci recept na jeden pikantný. Ak to nie je vaša obľúbená príchuť, tak čili nahraďte bazalkou a sladkou paprikou.

Ako správne skladovať paradajky, aby zostali čo NAJDLHŠIE čerstvé a pevné: Len múdre GAZDINKY vedia, prečo ich nedať do... Neurobte takú chybu! Zobraziť článok

Príprava surovín vám zaberie 15 minút a zvyšok necelé tri hodiny. Naschvál sme uviedli len takú malú skúšobnú dávku, aby sa pri nej osmelili aj gazdinky, ktoré kečup ešte nikdy nevarili. Verte tomu, že budete na svoju novú zručnosť hrdé.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});