Hollywoodska herečka Jenny Maxwell zomrela rukou VRAHA, ktorého dodnes nenašli: Osudný deň nedá jej rodine spávať! Dve verzie STRAŠNEJ vraždy

V 60. rokoch minulého storočia bola jednou z vychádzajúcich hollywoodskych hviezd. Možno ste si ju všimli po boku Elvisa Presleyho v ...
  • Zdroj: Northfoto

V 60. rokoch minulého storočia bola jednou z vychádzajúcich hollywoodskych hviezd. Možno ste si ju všimli po boku Elvisa Presleyho v hudobnej komédii Blue Hawaii.

Jenny Maxwell sa narodila 3.9. 1941 v New Yorku do rodiny nórskych prisťahovalcov. Svet divadla jej ukázal bratranec, ktorý pracoval ako učiteľ drámy. V šestnástich si talent mladej dámy všimol režisér Vincent Minelli a ponúkol jej prácu. Ujala sa a vrchol kariéry dosiahla začiatkom 60. rokov.

Jenny sa objavila vo filmoch ako Blue Denim, Take Her, She's Mine, Shotgun Wedding, alebo v niekoľkých televíznych reláciách ako Father Knows Best, The Twilight Zone, Route 66, Ichabod and Me, The Joey Bishop Show či 77 Sunset Strip.

Za úspech sa ale nedal považoval jej turbulentný súkromný život. V osemnástich sa vydala za asistenta réžie Paula W. Rappa, ktorému o dva roky neskôr porodila syna Briana. Asi na vážny vzťah a rodičovstvo ešte neboli zrelí, lebo po roku a pol ohlásili koniec.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});