Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zistili sme, kedy muži ODMIETAJÚ ženám sex: Neoholené nohy, ani mušlička neprekážajú, najčastejšie spomínali TIETO 3 veci

Chlapi sa síce stále bijú do pŕs, že oni „môžu stále a hocikedy“, ale keď sme medzi nimi urobili anketu, trochu priznali pravdu. Čo sme ...

Chlapi sa síce stále bijú do pŕs, že oni „môžu stále a hocikedy“, ale keď sme medzi nimi urobili anketu, trochu priznali pravdu. Čo sme z nich pre vás vytiahli?

Fotogaléria

Za úlohu mali úprimne zodpovedať otázku „Za akých okolností ste (alebo by ste) odmietli žene sex?“ Všetkým našim krajanom ešte raz ďakujeme za ich poučné príspevky.

„Ja? Za žiadnych. Vyspať sa s peknou dokáže každý, ale škaredé sú tá pravá výzva. Beriem všetko, čo má krvný obeh a dýcha… a nemá nad dvesto kilo.“ (Bugy, 35)

Na ktorom rande ste spolu skončili v POSTELI? Tu sú horúce priznania. Ale kočky, odpovede niektorých frajerov vás rozčúlia do vývrtky! Zobraziť článok

„Priznám, že som párkrát ženám odmietol sex. Buď bola naliata na kašu, alebo smrdela ako zmoknutý pes či som musel nutne dokončiť projekt do práce. V treťom prípade som sa revanšoval rád neskôr.“ (Jozef, 42)

„Asi nie. Nepamätám sa. Veď každý chlap rád hocikedy zasunie, či?"  (Paťo, 55)

„Raz… dvakrát sa mi stalo. Len chcem k tomuto dodať, že chlapom nevadí, ak nemá žena čerstvo oholené nohy a ´veci´. Lebo taký dôvod neuznávam. Týmto pozdravujem moju Katku.“ (Igor, 39)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});