WAU, ako môže divoška Thalia takto vyzerať, kde vzala takú úžasnú postavu? Jej trblietavé ružové bikiny sú TOP: Kočky, budete o nich aj snívať!

Mexická speváčka a herečka svoj temperament predstavila aj počas prebiehajúceho horúceho leta. Ako inak, v plavkách zvýrazňujúcich dokonalú ...

Mexická speváčka a herečka svoj temperament predstavila aj počas prebiehajúceho horúceho leta. Ako inak, v plavkách zvýrazňujúcich dokonalú postavu.

Fotogaléria

S herectvom sekla

V roku 1990 vydala debutový album Thalia, ktorý o rok neskôr získala zlatú platňu. Dnes má platní na konte vyše dvadsať. Hoci sa v 90. rokoch objavovala v úspešných romantických seriáloch ako María Mercedes, Marimar, väčšina ľudí ju zrejme pozná z Rosalindy. Od roku 2000 sa sústredila výlučne na spev a herectvu sa už nevenuje.

K jej najnovším počinom patrí aj skladba Mixtape Medley:

Suma sumárum, preslávila sa vo vyše 50 krajinách a koncertovala na štyroch kontinentoch. Patrí k najznámejším latinskoamerickým umelcom.

Celosvetovo predala vyše 40 miliónov kópii svojich albumov, z ktorých komerčne najúspešnejší je Amor A La Mexicana. Môže sa pochváliť aj titulom „kráľovná telenoviel“. Počas hereckej kariéry získala viac ako dvesto cien.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});