Talentovaná BURLESKA zarába aj na Only Fans, kde hodnotí aj penisy: Ľudí VZRUŠUJE, že sa na ich fotku pozerám, komentujem ich úd, tvrdí Ivana Gážiová

Na Ivanu Gážiovú (26) sme dostali z nášho blízkeho okolia tip, ako na zaujímavú ženu, ktorá má čo povedať nielen svojim rovesníčkam.
  • Zdroj: Instagram/@tschmidtova_photography, gescha_photography

Na Ivanu Gážiovú (26) sme dostali z nášho blízkeho okolia tip, ako na zaujímavú ženu, ktorá má čo povedať nielen svojim rovesníčkam.

Aktívne tvorí šteklivé umenie a miluje život v jeho rôznych podobách. Tak sme Ivinitty trochu vyspovedali.

V pútavom rozhovore s Ivanou sa dozviete aj:

♥ Ako sa dostala k burlesque vystúpeniam
♥ Čo tvorí pre platformu Only Fans, a ako funguje
♥ Prečo jej muži posielajú fotky svojich penisov
♥ Čo si myslí o interupcii (ktorú aj sama absolvovala)
♥ Či ženy ešte stále potrebujú mužov

Burleska je umenie, ale mnohí v tom vidia aj tak len akýsi striptíz. Môžete laikom vysvetliť, v čom je medzi týmito dvomi oku lahodiaci disciplínami rozdiel?

Burlesque je umenie zvádzania a odhaľovania sa. Väčšinou má vystúpenie nejaký “príbeh”, môže byť politické a celkovo je to prepracovanejšie. Performerka/performer sa nikdy nevyzlieka úplne donaha, vždy zostávajú zakryté bradavky a intímne partie. Jednoducho povedané: v striptíze ide o to, že sa človek vyzlieka, v burlesque ako sa vyzlieka.

Zuzka Gudaneková
Ako sa rodia vypracované SVALY? Fitnesska Zuzka vysvetľuje, čo podniknúť na ceste k vytúženej postave Zobraziť článok

Ako ste sa k burleske vlastne dostali vy?

Kamarát ma vzal na burlesque show do Red Cat Cabaret, kde som prvýkrát videla Lottu Love, Lady Vivian a iné burlesque performerky, a zistila som, že zároveň robia aj kurzy a tzv. open classes, na ktoré som začala chodiť.

Skamarátila som sa tam s ostatnými ženami, ktoré tam chodili a keď sa o pár mesiacov otváral newbies kurz nebolo ma treba veľa presviedčať, a tak som to skúsila. Akonáhle som vyšla na stage, vedela som, že už z neho nechcem zísť.

Dá sa povedať, že ste s ostatnými kolegyňami taká jedna „krvná skupina?

Určite áno, avšak každá z nás je jedinečná a má svoj štýl.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});