Ste si istá, že ste sa zamilovali do slobodného muža? Výsledky štúdie šokujú: Počet zadaných používateľov známej zoznamky je obrovský!

Budíček! Až dve tretiny všetkých používateľov známej zoznamky Tinder sú vo vzťahu!
  • Zdroj: Getty/urbazon

Budíček! Až dve tretiny všetkých používateľov známej zoznamky Tinder sú vo vzťahu!

Pre niektorých nie je zoznamovacia aplikácia ako Tinder ničím iným ako zábavou a hrou, pre iných je to digitálna frustrácia v celej svojej kráse. Oboje spolu súvisí, pretože významná časť používateľov je vlastne zadaná!

Baby, dajte si veľký pozor na TROCH ZABIJAKOV online zoznámenia: Ako teda zaujať chlapa už len spoza klávesnice, aby nestratil záujem? Zobraziť článok

Predstavte si, že by ste na Tinderi nečakane našli svojho manžela alebo manželku. K tomu si predstavte, že ospravedlnenie znie: je to len zdroj zábavy a socializácie, ktorý zvyšuje sebavedomie - "neškodným" zbieraním lakov a matchov.

Prijali by ste tento dôvod?

Presne túto odpoveď dali účastníci štúdie ľuďom, ktorí sú v skutočnosti zadaní, no zároveň letia na Tinderi. Piati vedci sa opýtali 1400 ľudí vo veku od 18 do 74 rokov na ich motívy používania zoznamovacej aplikácie. Výsledkom bol šokujúci výsledok: až ​​dve tretiny používateľov Tinder sú zasnúbení alebo zosobášení.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});