Mníška Mariam Soulakiotis používala na financovanie kláštora OHAVNÉ metódy: Polícia v pivnici našla až 46 detí, nahé a PODVYŽIVENÉ ženy, aj 170 tiel!

Navonok pobožná grécka abatyša Mariam Soulakiotis, ale v skutočnosti podvodníčka a sériová vrahyňa, ktorej obete nevedia dodnes presne ...
  • Zdroj: Instagram/ @mariamsoulakiotis

Navonok pobožná grécka abatyša Mariam Soulakiotis, ale v skutočnosti podvodníčka a sériová vrahyňa, ktorej obete nevedia dodnes presne spočítať.

Krutá mníška

Zatiaľ čo oficiálnu funkciu abatyše Mariam prevzala v roku 1950, robila ju už od roku 1939, keď „mala plnú zodpovednosť za kláštor“ za starnúceho arcibiskupa. Ten jej prenechal celý chod kláštora a nábor nových členov, keďže bol aj nejaký čas vo väzení. Po Matúšovej smrti (1939) získala ešte väčšiu moc a povesť krutej mníšky.

Virginia Oldoini
Podľahol jej francúzsky cisár aj taliansky kráľ: Krásnu milenku mocných mužov postretol KRUTÝ koniec, krátko pred smrťou šalela! Zobraziť článok

Ako abatyša používala ohavné metódy na vymáhanie majetku nových členov, akými boli nedostatok spánku a jedla, vrátane telesných trestov. Novici boli nútení modliť sa dlhé hodiny, a boli vystavení vydieraniu, bitiu aj mučeniu. Vypočítavo sa zamerala na bohaté rodiny, pretože ich majetky poskytovali kláštoru ľahký príjem.

Jej systém bol jednoduchý ale účinný. Pri vstupe do kláštora nasledovníci vedome vstúpili do izolovaného života s minimálnym alebo žiadnym kontaktom s rodinou a priateľmi z ich predchádzajúceho „hriešneho“ života. To ich odrezalo od každého, kto by im mohol prísť na pomoc.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});