Celkom iný zážitok! Pridajte do jablkového koláča túto JEDNODUCHÚ ingredienciu a už viac nebudete chcieť jesť iný

Hmmm, ľahučký a krehký koláč so sviežou chuťou jabĺk, podmanivou vôňou vanilky a škorice doťuknutý kopčekom lahodnej zmrzliny... Môže ...

Hmmm, ľahučký a krehký koláč so sviežou chuťou jabĺk, podmanivou vôňou vanilky a škorice doťuknutý kopčekom lahodnej zmrzliny... Môže byť niečo lepšie?

Fotogaléria

Pripravte si:

  • 4-5 jabĺk (podľa potreby a preferencií) 
  • 500 g hladkej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 200 g kryštálového cukru
  • 1 vajce
  • 200 g zmäknutého masla 
  • Šípkový alebo marhuľový džem
  • Šťavu z citróna
  • Mletú škoricu

Čokoládové brownies s cviklou
Čokoládové BROWNIES s cviklou: Tradičná chuť, netradičné zloženie! Tento KOLÁČ si jednoducho zamilujete Zobraziť článok

Ako na to:

1. Preosiatu múku zmiešame spolu s práškom do pečiva.

2. V druhej miske vymiešame mixérom kryštálový, vanilkový cukor, vajce a zmäknuté maslo. Pridáme polovicu múky a zamiešame.

3. Dodáme zvyšok múky a cesto spracujeme rukami na mrveničku.

4. Plech vystelieme papierom na pečenie. Väčšiu časť cesta vysypeme na plech a rovnomerne zapracujeme dlaňami. Na cesto rozotrieme ingredienciu, ktorá urobí z jedenia tohto koláča skutočný zážitok – šípkový alebo marhuľový džem.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});