Celkom iný zážitok! Pridajte do jablkového koláča túto JEDNODUCHÚ ingredienciu a už viac nebudete chcieť jesť iný

Hmmm, ľahučký a krehký koláč so sviežou chuťou jabĺk, podmanivou vôňou vanilky a škorice doťuknutý kopčekom lahodnej zmrzliny... Môže ...

Hmmm, ľahučký a krehký koláč so sviežou chuťou jabĺk, podmanivou vôňou vanilky a škorice doťuknutý kopčekom lahodnej zmrzliny... Môže byť niečo lepšie?

Fotogaléria

5. Na džem poukladáme nahrubo nastrúhané alebo na plátky nakrájané jablká. Pokvapkáme šťavou z citróna a posypeme škoricou podľa chuti.

6. Zvyšok cesta rovnomerne nasypeme na jablká. 

7. Koláč pečieme na 180 stupňoch do zlatista. Necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom alebo ozdobíme kopčekom vanilkovej zmrzliny.

Dobrú chuť!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});